Skip links

Kulturen & Kapitalen

Kulturen & Kapitalen er en halvårlig Masterclass for kulturaktører med fokus på fundraising og sponsering

Den næste Masterclass afholdes:

Tirsdag d. 24/3-2020 på Det Kgl. Bibliotek

Deltag på en eksklusiv Masterclass på Det Kgl. Bibliotek i København med fokus på ekstern finansiering til kulturlivet. På dagen lærer du, hvordan du får finansieret dine kunst- og kulturprojekter hos puljer, fonde og erhvervslivet. Dagen afsluttes med en musikforestilling.

Erhvervslivet og den danske fondsverden er store bidragsydere til kulturlivet i Danmark, men ligesom kulturlivet er markedet for eksterne midler dynamisk, foranderligt og præget af den øvrige udvikling i samfundet. Og i en tid med faldende statstilskud og øget konkurrence fra andre aktører, så kræver det fornyet inspiration, viden, kompetencer og netværk at få succes med fundraising og erhvervspartnerskaber. Alt dette får du på Masterclass’en på Det Kgl. Bibliotek, som er målrettet kulturaktører – fra teatre, museer og attraktioner til kulturforvaltninger m.fl.

Dagen veksler mellem oplæg, workshops og erfaringsudveksling. Der vil være mulighed for at fremsende spørgsmål forud for dagen.

Start tilmelding her

Dit udbytte

  • Tal og fakta om kapital til kulturen
  • Indsigt i konkrete cases
  • Inspiration fra oplægsholdere
  • Netværk til kunst- og kulturaktører
  • Praktiske værktøjer og skabeloner
DU FÅR OGSÅ
Se invitation her

Undervisningen

Dine undervisere på Kulturen & Kapitalen Masterclass er Dennis Hørmann (t.v.) og Rasmus Munch (t.h.), som sammen etablerede Fundraiseren tilbage i 2010.

Tilsammen har Dennis og Rasmus undervist +6.000 kursister på alt fra åbne dagskurser til den ECTS-akrediterede Fundraising Manager uddannelse. De er begge forfattere til den Håndbog i fundraising og initiativtagere til en række forskellige uddannelsesforløb for kulturaktører, bl.a. det tidligere Kultur & Kapital (4 moduler i fundraising og sponsering målrettet kulturaktører) der blev gennemført årligt i perioden 2011-2015. Det er din sikkerhed for, at undervisningen og faciliteringen på forårets Masterclass er af høj kvalitet og at du får konstruktive svar på dine spørgsmål.

Dennis Hørmann, Partner (Sjælland)
Rasmius Munch, Partner (Jylland og Fyn)

Tid og sted

DET KGL. BIBLIOTEK, KØBENHAVN
Tirsdag d. 24. marts 2019 kl. 11.00 – 22.00
Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 København K
Undervisningen slutter kl. 18, hvorefter der er middag inkl. vinsmagning og koncert med Henschel Kvartetten

Se flere datoer under “Lokation” i tilmeldingsformularen.

Kursusdagen gav masser af viden og inspiration til at udvikle arbejdet inden for fundraising og sponsering – og var samtidig givende hvad angår netværk og inputs fra andre aktører.

Niels Bastrup
Orkesterchef, Orkester MidtVest

Agenda for Masterclass

Programmet starter kl. 11 med velkomst og introduktion til program og deltagere. Derefter får vi en rundvisning på Det Kgl. Bibliotek og med erfaringer i en fundraising og sponsorkontekst. Efter frokost får vi eftermiddagens første oplæg fra en kulturaktør eller en fond/sponsor, som vil dele ud af værdifuld viden og erfaringer. Det er Masterclass’ens “mantra” – at lære gennem rigtige cases og ikke gennem teori.

Ellers byder eftermiddagen på den nyeste inspiration og viden inden for fundraising og sponsering, vi gennemgår også en fonds-/sponsorcase workshop – og hvis tiden tillader det håber vi på at endnu en inspirerende oplægsholder lægger vejen forbi sidst på eftermiddagen.

Der er middag kl. 18 inkl. vinsmagning og koncert med Henschel Kvartetten, som spiller store komponisters 30-årsværker.

Kulturen & Kapitalen afholdes 2 gange årligt. Se flere datoer under “Lokation” i tilmeldingsformularen.

Det er IKKE formålet med Masterclass’en at fortælle om den gode klassiske fondsansøgning og helt lavpraktiske tilgange til fundraising og sponsering, hvor vi i stedet henviser til vores dagskurser i fundraising, som løbende afholdes i Valby og Silkeborg.

Det koster det

Prisen er 4.000 kr. ekskl. moms inkl. fuld forplejning, musikforestilling og vinsmagning, eksemplar af Håndbog i fundraising samt 6 mdr. fuld adgang til Fonde.dk. Tilmelding er bindende og ved afbud mindre end 2 uger før betales 50 % af deltagerprisen. Max. 20 deltagere.
Tilmeld dig

Tilmeld nyhedsbrev


Ja tak!

Jeg vil gerne tilmeldes Fundraiserens nyhedsbrev og modtage gratis råd om fundraising.