Bliv Fundraising Manager

Arbejder du strategisk og/eller praktisk med fundraising, og leder du efter en ECTS-akkrediteret uddannelse i fundraising på det højeste niveau, så bør du kraftigt overveje at tilmelde dig Fundraising Manager. Uddannelsesforløbet, som strækker sig over 6 hele dage og afsluttes med en mundtlig eksamen med ekstern eksaminator, sker i et stærkt samarbejde mellem IBA Erhvervsakademi Kolding og Fundraiseren, som har 10 års erfaring inden for branchen. I løbet af 2020 vil Fundraising Manager nummer 100 blive uddannet. Det er både et tegn på, at der er et stort behov for uddannelsen, men vi tolker det også sådan, at det er en meget populær uddannelse at deltage i og kunne skrive på sit cv, da det er den eneste af sin slags i Danmark.

Bliv opdateret på fundraising og få udvidet dit netværk

Det unikt sammensatte uddannelsesforløb, som er udviklet over 6 år, giver dig de rette værktøjer til at understøtte dit arbejde med fundraising og bygger i høj grad på den nyeste viden om fundraising fra ind- og udland. Du bliver opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising af erfarne fundraisere suppleret med eksterne oplæg af de skarpeste og mest relevante fagpersoner og eksperter.

Hvad er en Fundraising Manager?

En certificeret Fundraising Manager er en person, som løser sine opgaver ud fra en vedtaget fundraisingstrategi og i en tæt dialog med forskellige relevante beslutningstagere i organisationen. Derved bidrager en Fundraising Manager væsentligt i arbejdet med at finde ekstern finansiering af de enkelte udviklingsprojekter samt til udvikling, planlægning og kvalitetssikring af ansøgningsprocessen, fra ide til afrapportering. 

Konkret og anvendelsesorienteret udviklingsforløb?

Du får indsigt i fundraisingprocessen gennem aktuelle fundraising cases og gennem ”˜learning by doing’ med fundraising til egne projekter samt involverende gruppearbejde. Du bliver klædt på til at yde både en praktisk, strategisk og koordinerende fundraising indsats på tværs af organisationen.

På uddannelsen arbejder du målrettet med eksterne støttemuligheder, fra fonde og puljer til sponsering og crowdfunding. Fokus er bl.a. på idé- og konceptudvikling, kvalitetssikring af ansøgningsmateriale, relationsopbygning og lobbyarbejde, fundraising strategi mv

Vi arbejder målrettet med eksterne støttemuligheder – fra fonde og puljer til sponsering og crowdfunding.

Fokus er bl.a. på idé- og konceptudvikling, kvalitetssikring af ansøgningsmateriale, relationsopbygning og lobbyarbejde, fundraising strategi mv.

Fakta om uddannelsen som Fundraising Manager

IBA Erhvervsakademi Kolding og Fundraiseren udbyder Fundraising Manager i foråret 2020 med start d. 4.marts kl. 9 i flotte nye lokaler på havnen i Kolding. Uddannelsen finder sted i moduler fra kl. 9 til 16 fordelt på 6 dage over ca. to måneder. Du skal påregne hjemmearbejde mellem de enkelte moduler. 

Læs mere om uddannelsen >>

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Kommunikation og formidling. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus. Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) eller relevant uddannelse på tilsvarende niveau samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget.

Andre nyheder