Kurser på Grønland i oktober

I oktober måned besøger Fundraiseren Grønland, hvor vi gennem en årrække har bidraget med fundraising ydelser til grønlandske kunder og bl.a. realiseret projekter inden for det sociale og uddannelsesområdet. Denne indsats bliver nu opprioriteret gennem kursusaktiviteter i vores eksisterende samarbejde med ProGreenland.

Behov for at blive bedre til hands-on fundraising

Det er på baggrund af behov hos kommuner, uddannelsesinstitutioner, det frivillige foreningsliv m.fl. at Fundraiseren i samarbejde med ProGreenland bl.a. tilbyder et lærerigt og inspirerende 2-dages fundraising kursus både internt for Sermersooq Kommune samt som et åbent kursus d. 14. og 15. oktober 2019 i Nuuk, hvor man som deltager får indsigt, viden og værktøjer til at komme fra idé til bevilling.

Det er ambitionen at kursusaktiviteterne ikke kun giver fornyet inspiration og motivation til at få udarbejdet professionelle fondsansøgninger til fonde og puljer, men i lige så høj grad også giver viden, kompetencer og netværk til at kunne arbejde mere strategisk og organiseret med fundraising i egen organisation.

Indhold og form

Kurserne på Grønland fokuserer på det vigtige praktiske håndværk, hvor deltagerne kommer systematisk gennem de forskellige faser i fundraising processen. De lærer bl.a. hvad fundraising er, hvilke fonde og puljer der eksisterer, hvordan de finder dem, hvad der skal til for at skille sig ud fra mængden af andre ansøgninger mv.

Tilgangen er vidensdeling og læring gennem bl.a. case arbejde, hvor der bliver rig mulighed for at arbejde med rigtige ansøgninger og egne projekter. Der kræves ikke forudgående kendskab til fundraising for at deltage.

Udbytte

  • Overblik over muligheder for finansiering
  • Indsigt i hvordan fonde og puljer tænker
  • Evne til at kontakte fonde og puljer
  • Effektive værktøjer til praktisk fundraising
  • Eksemplar af håndbog i fundraising
  • 12 mdr. adgang til Fonde.dk
  • Individuel feedback på egne projekter

Interesseret?

Det åbne 2-dages kursus d. 14. og 15. oktober 2019 i Nuuk koster 9.750 kr. Prisen dækker to erfarne undervisere i to fulde kursusdage (9-16), et eksemplar af bestselleren Håndbog i Fundraising, og 12 mdr. abonnement til fundraising portalen www.fonde.dk. Desuden får du også tilbudt en times gratis efterfølgende individuel projektsparring. Du kan læse mere om kurset i Nuuk og tilmelde dig her >>

Andre nyheder