Vi er en førende dansk fundraising virksomhed

Bag Fundraiseren står Rasmus Munch og Dennis Hørmann, som til daglig er virksomhedens ansigter udadtil – både i forbindelse med fundraising til projekter og som undervisere på kurser og uddannelse.

Både Rasmus og Dennis er kandidatuddannede inden for kommunikation og økonomi og interessen for fundraising ligger helt tilbage til studietiden i slut 90’erne, hvor der første gang med succes blev ansøgt om legatmidler til merkantile udlandsophold.

Fundraiseren har været i gang siden 2010 og blev født ud af iværksætteri, finanskrise og ”blod på tanden” til at hjælpe ildsjæle og projektmagere – store som små – med at finde eksterne tilskudsmidler til at realisere ambitiøse, vilde og nytænkende projektidéer.

« Det er ikke mængden af tid, der afgør, om du får succes med fundraising til dine projekter. Det er mængden af erfaring, viden, effektivitet og et stærkt netværk der gør forskellen.

Rasmus Munch

Partner · +45 40 82 16 00 · rm@fundraiseren.dk

I dag er Fundraiseren anerkendt som en virksomhed med stor fundraising kompetence på både praktisk og strategisk niveau – fra benarbejdet med projektudvikling og vinkling af fondsansøgninger til udarbejdelse af visionære fundraising strategier og handlingsplaner.

Fundraiseren står også bag produkterne Håndbog i fundraising, Fonde.dk, Grant Manager, Fundraising Manager, og Vejviser til Legater og Fonde. Siden 2010 har vi skaffet mere end 300 mio. kr. til projekter og uddannet mere end 8.000 kursister.

« Gør dit projekt ikke en forskel for samfundet, så gør det heller ikke en forskel for fonden. Det er af afgørende betydning, at du forstår målgruppen og besvarer spørgsmålet hvorfor.

Dennis Hørmann

Partner · +45 40 34 70 78 · dh@fundraiseren.dk

Vores leveregler og vision

Fundraiseren er en værdibaseret virksomhed – og for os er det ikke bare et smart ord. Vi udlever hver dag vores definerede sæt leveregler internt i organisationen, ligesom vores tilgange til udviklingsprocesser med kunder og samarbejdspartnere er baseret på disse.
  • Gør dig umage
  • Hav modet til de store spring
  • Vær godt forberedt
  • Lær af dine fejl
  • Vær tolerant
  • Saml på de lykkelige øjeblikke
  • Hold ord og vær ærlig
  • Bland dig
Gennem vores leveregler bidrager vi til udvikling af vores kunders projekter og får skabt de bedste forudsætninger for at hente midler hjem fra fonde og puljer. Visionen er altid at finde fuld medfinansiering til de projekter, som gør en positiv forskel for målgruppen og samfundet – inden for alle fagområder.