Skip links

Rådgivningsmøde

Fonde modtager årligt tusindvis af ansøgninger – konkurrencen er hård

Med et rådgivningsmøde får du et møde med en professionel fundraiser, som rådgiver og sparrer med dig omkring fundraising til dit projekt.

Indhold og forløb

Et rådgivningsmøde med Fundraiseren kan anvendes til de punkter, hvor du har behov for input og vejledning til fundraising processen for at komme godt videre selv, fx til:

VURDERING AF MULIGHEDER
RÅDGIVNING OM ØKONOMI
FEEDBACK PÅ MATERIALE

Et rådgivningsmøde anvendes ofte i projekter, hvor du selv ønsker at varetage fundraising processen, men har behov for modspil til og konstruktiv kritik af din projektidé – og behov for generel ekstern rådgivning, kvalitetssikring, sparring m.v. Målet med et rådgivningsmøde er, at du efter ca. 2 timer har en handlingsplan klar, hvor du ikke er i tvivl om, hvilke vigtige skridt du mangler i ansøgningsprocessen frem mod realiseringen af dit projekt.

Dit udbytte

Forslag til relevante fonde og puljer og hvordan du kontakter dem

Kvalificeret analyse af din projektidés stærke og svage sider

Forslag til de næste skridt i processen med en handlingsplan

Det koster det

Et rådgivningsmøde koster typisk mellem 4.000 – 6.000 kr. ekskl. moms, afhængig af projektets omfang og kompleksitet. og inkluderer op til 2 timers professionel rådgivning. Forud for et møde har vi sat os godt ind i dit projekt gennem telefonisk dialog eller fremsendt projektmateriale. Mødet afholdes på et af vores kontorer i enten Silkeborg eller Valby. Ved afholdelse af mødet hos dig tillægges kørselsgodtgørelse efter Statens takster.

Lad os hjælpe dig igang

Kom godt i gang. Book et møde.

Har du spørgsmål, så udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Eller ring til os på:

+45 30 499 655


Ja tak!

Jeg vil gerne tilmeldes Fundraiserens nyhedsbrev og modtage gratis råd om fundraising.