Legatsøgning for
studerende

Vil du gerne virkeliggøre din drøm om at studere et semester i udlandet? Har du brug for ekstra midler til finansieringen af studiebøger eller en erstatning for den computer, som lige er brændt sammen? Er du handicappet, værdigt trængende eller har du et stort projekt, du gerne vil sætte i søen? Så er denne bog for dig! Alene i Danmark findes der over 20.000 legater. Legatportionerne beløber sig fra få tusinde kroner til hjælp til indkøb af studielitteratur og op til de største forskningsprojekter, som ofte bliver støttet med meget store beløb.

Legatsøgning for studerende giver dig en indgående vejledning i, hvordan du finder og søger disse legater – og du får masser af gode eksempler på, hvordan du skriver en god legatansøgning.

Legatsøgning for studerende kan lånes på udvalgte biblioteker i Danmark eller via eReolen. Du kan også bestille den via din lokale/online boghandler eller købe den her på siden ved at udfylde bestillingsformularen forneden. Faktura med 8 dages betalingsfrist fremsendes til den oplyste mail ved køb og legatprodukter afsendes ugentligt via PostNord eller kan afhentes på vores kontorer i Silkeborg eller Roskilde.

Bestil “Legatsøgning for studerende”

Så snart vi har kigget din bestilling igennem hører du fra os.