Skip links

Strategiudvikling

Hver tredje kommune går strategisk efter fondsmidler – og mange fejler

Igennem et strategiudviklingsforløb med Fundraiseren får I optimeret, systematiseret og effektiviseret jeres fundraising processer.

Indhold og forløb

Et strategiudviklingsforløb med Fundraiseren kan tage udgangspunkt i forskellige produkter, som alle understøtter den vigtige udviklingsproces fra hverdagens praktiske til langsigtet strategisk fundraising:

FUNDRAISING STRATEGI
HANDLINGSPLANER OG OPLÆG
STÆRKE DIGITALE VÆRKTØJER

Hos Fundraiseren hjælper vi jeres organisation med at overkomme de klassiske fundraising udfordringer (flaskehalse og brandslukning i sidste minut) og gå fra praktisk til strategisk niveau, hvor I bliver mere bevidste i hverdagen ift. hvordan I skal organisere og udvikle jer, hvilke fundraising metoder og områder I skal anvende og satse på, hvad jeres målsætninger er mv. Alt med et fokus på at skabe effektiviseringsgevinster, nye værktøjer og gennemsigtighed for alle involverede i fundraising i jeres organisation.

Jeres udbytte

Optimering af ressourcer anvendt på opgaver, drift og koordinering mv.

At få sat rammerne for fundraising indsatsen i dag og i fremtiden.

Systematisk overblik ift. mål, ansøgninger og bevillinger mv.

Det koster det

Hos Fundraiseren arbejder vi med flere pakkeløsninger i forbindelse med strategiudviklingsforløb. Typisk arbejder vi ud fra en fast pris på baggrund af antal forventede timer på opgaverne, som spænder bredt fra møder med fundraising ansvarlige og ledelse, kurser og workshops, udarbejdelse af fundraising strategi, handlingsplaner og beslutningsoplæg (til fx politikere) til facilitering af interne fundraising netværk i egen organisation. Kontakt os for priser og eksempler på, hvordan vi har hjulpet andre organisationer.

Lad os hjælpe jer igang

Kom godt i gang. Book et møde.

Har du spørgsmål, så udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Eller ring til os på:

+45 30 499 655


Ja tak!

Jeg vil gerne tilmeldes Fundraiserens nyhedsbrev og modtage gratis råd om fundraising.