Skip links

Fondsansøgning

9 ud af 10 ansøgninger får afslag 
- skal dit projekt være undtagelsen?

Med hjælp til fondsansøgning får du tilknyttet en professionel fundraiser til dit projekt og transformeret din vision til støtteværdige fondsansøgninger.

Fundraising processen

Et fundraisingforløb med Fundraiseren understøtter en udviklingsproces fra idé til forhåbentlig tilsagn om midler fra private fonde og offentlige puljer. Med udgangspunkt i nedenstående 5 faser i fundraising processen hjælper Fundraiseren dig hele vejen. Vi forventningsafstemmer arbejdsopgaverne fra begge parters side og der lægges en klar handlingsplan for det forestående altafgørende ansøgningsarbejde.

Dit udbytte af forløbet

AFKLARING
Vurdering af dit projekt og afklaring af muligheder for eksterne midler

BESKRIVELSE
Kvalitativ beskrivelse og optimering af materiale og dokumenter

ANSØGNING
Vinkling af ansøgninger til støtteydere og hjælp til lobbyarbejde

Arbejdet med at søge midler hjem til produktionen af Dirch statuen tog flere år og lykkedes kun pga. benhårdt arbejde fra frivillige ildsjæle, masser af Dirch Passer fans i hele landet og ikke mindst Fundraiseren, som arbejdede med hjertet forrest gennem hele ansøgningsprocessen. Fundraiseren viste gennem hele forløbet en stor vilje, motivation og professionalisme til at gennemføre projektet!

Henrik Hansen
Formand, Foreningen Dirchs Venner

Få en gratis vurdering

ER DU I TVIVL OM DIT PROJEKTS POTENTIALE?
Alle fondsansøgningsforløb hos Fundraiseren starter med en gratis og uforpligtigende vurdering af dit projekts muligheder for succes. Det koster ikke noget at spørge, så vi opfordrer altid projektejere til at kontakte os for en indledende dialog.

Langt fra alle projekter har potentiale til at få fondsmidler, men en ting er dog sikker: Du får et ærligt svar på, om vi kan hjælpe dig eller ej – og kan vi ikke, så får du ofte et par gode råd med på vejen.

Se vores folder

Det koster det

Hos Fundraiseren arbejder vi med flere honorarmodeller i fondsansøgningsforløb. Typisk er der tale om et fast honorar for igangsætning af opgaven og et succesfee ved bevilling. Faste honorarer ligger normalt på ml. 20.000 – 40.000 kr. ekskl. moms. Prisen afhænger bl.a. af projektets udviklingsstadie, tilgængeligt materiale og sandsynligheden for succes. Succesfee er typisk ml. 8-10 %. Vi arbejder ikke med no cure no pay.

 

Grundet det ofte store omfang af arbejde der følger med fundraising til projekter, så arbejder vi med en bagatelgrænse på 500.000 kr. på de projekter
der ønskes fondsmidler til. Ved et finansieringsbehov på under 500.000 kr. kan du i stedet fx købe et fundraising klippekort til ad hoc brug.
Start her

Fundraising cases

Limfjordsteatret

Limfjordsteatret

Det Ny Limfjordsteater
11.000.000 kr.
Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus

Rumrejsen 2015 og Naturfagsmarathon
8.000.000 kr.
Korsør Biograf Teater

Korsør Biograf Teater

Modernisering af verdens ældste biograf
2.250.000 kr.
Gå til cases

Få et uforpligtende fundraising tilbud

Har du spørgsmål, så udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Eller ring til os på:

+45 30 499 655


Ja tak!

Jeg vil gerne tilmeldes Fundraiserens nyhedsbrev og modtage gratis råd om fundraising.