Skip links

Fundraising klippekort

Fonde gav i 2016 tilsagn for mere end 16 mia. kr. – og tallet er stigende

Med et fundraising klippekort får du en fantastisk mulighed for at få konkrete anbefalinger og svar på dine spørgsmål – med det samme.

Indhold og forløb

Et fundraising klippekort hos Fundraiseren kan anvendes til de punkter, hvor du har behov for input og vejledning til fundraising processen for at komme videre selv, fx til:

VURDERING AF MULIGHEDER
RÅDGIVNING OM ØKONOMI
FEEDBACK PÅ MATERIALE

Et fundraising klippekort anvendes ofte til ad hoc brug i projekter, hvor du selv ønsker at varetage fundraising processen, men har behov for modspil til og konstruktiv kritik af din projektidé – og behov for generel ekstern rådgivning, kvalitetssikring, sparring m.v. Med et klippekort holder du udgifterne til ekstern fundraising konsulentbistand nede, men får stadig værdifuld og professionel fundraising assistance til dine projekter – når du har behov for det.

Dit udbytte

Hurtigt svar på dine fundraising spørgsmål pr. telefon og e-mail

Rådgivning og afklaring om dit projekt fra prof. fundraisere

Kompetent sparring til at udfordre dig og dit projekt i hverdagen

Det koster det

Et fundraising klippekort koster 10.000 kr. ekskl. moms for 10 timer. Du sparer 2.000 kr. ift. vores normale timetakst, som er 1.200 kr. ekskl. moms. Du betaler kun for den effektive tid, vi hjælper dig. Dvs. bruger vi 20 minutter, så klipper vi kun 20 minutter. Ved køb af +10 timer falder timeprisen. Kontakt os for et tilbud på et større klippekort. Ved afholdelse af møder hos dig tillægges kørselsgodtgørelse efter Statens takster.

Lad os hjælpe dig igang

Kom godt i gang. Køb et klippekort.

Har du spørgsmål, så udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Eller ring til os på:

+45 30 499 655


Ja tak!

Jeg vil gerne tilmeldes Fundraiserens nyhedsbrev og modtage gratis råd om fundraising.