Aarhus Arkitektskole

Opgave: Fremtidens Arkitektskole
Bevilling: 26.000.000 kr.

Om projektet

På Godsbanearealerne i hjertet af Aarhus skal Danmarks første nyopførte arkitektskole bygges. Den placeres i den grønne kile, der forbinder den Godsbaneområdet med Brabrandsøen.

Arkitektskolen skal ikke kun være en institution for arkitektur – den skal også være et åbent og tilgængeligt laboratorium for Aarhus. Med andre ord et kreativt og samfundsengagerende laboratorium, som former morgendagens arkitekter.

Skolen bliver et arbejdende videns- og formidlingscenter for arkitektureksperimenter, som åbner op for samarbejde med såvel byens borgere, kommune, erhvervsliv, tegnestuer, byggebranchen, iværksættere samt de forskellige kulturinstitutioner i byen.

« Fundraiseren var fra starten ansvarlig for den effektive fundraising proces, hvor der bl.a. blev bidraget med aktiv deltagelse i projektudviklingen, skarpe vinklinger og beskrivelser, såvel som løbende indspark til ansøgningsmaterialet.

Kristine Leth Juul

Prorektor, Arkitektskolen Aarhus

Vi har hjulpet disse udvalgte virksomheder

Sæby Spektrum

Sæby Spektrum

Etablering af Sæby Spektrum 2.500.000 kr.
Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen Aarhus

Fremtidens Arkitektskole 26.000.000 kr.
Haslev Idrætsefterskole

Haslev Idrætsefterskole

Etablering af ny samlingshal 6.500.000 kr.

« Fundraiseren er en betydelig grund til Aveny-T’s succes med at hente fondsmidler hjem til både anlæg og forestillinger …

Jon Stephensen

Teaterdirektør, Aveny-T

« Tak for fundraising med at skaffe millioner til vores byggeri, som ikke ville være blevet så ambitiøst uden jeres hjælp …

Eva Ormstrup

Centerchef, Odsherred Kommune

Kontakt os

Er du i tvivl om hvor du skal starte? – Lad os hjælpe dig igang.