Haslev Idrætsefterskole

Opgave: Etablering af ny samlingshal
Bevilling: 6.500.000 kr.

Om projektet

Med etableringen af Samlingshallen bindes alt idræt på skolen sammen og der skabes en helhed med hovedbygningen og overensstemmelse med skolens øvrige flotte facader og gårdmiljø. Samlingshallen skal i fremtiden styrke både den faglige, fritidsmæssige og sociale sammenhængskraft på skolen. Den nye hal er tegnet af Keingart Arkitekter.

Samlingshallen giver nye idrætsrammer med plads til 300 tilskuere, flankeret af en række sociale og fleksible zoner, der både kan bruges i forbindelse med træning, undervisning, opvisning/stævner og i det uformelle sociale skoleliv. Hallen inkluderer også to nye klasselokaler og et faglokale til krea-faciliteter, som vil give skolens elever mulighed for fordybelse i musik, billedkunst mv.

« Vi erfarede tidligt i processen, at for at komme igennem nåleøjet hos de store fonde, så kræver det en helt unik indsigt i, hvordan de tænker og agerer. Derfor indgik vi et samarbejde med Fundraiseren, som havde væsentlig erfaring med lignende projekter. 100 % hitrate og fuld tilfredshed!

Torben Lukmann Svendsen

Forstander, Haslev Idrætsefterskole

Vi har hjulpet disse udvalgte virksomheder

Sæby Spektrum

Sæby Spektrum

Etablering af Sæby Spektrum 2.500.000 kr.
Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen Aarhus

Fremtidens Arkitektskole 26.000.000 kr.
Haslev Idrætsefterskole

Haslev Idrætsefterskole

Etablering af ny samlingshal 6.500.000 kr.

« Fundraiseren er en betydelig grund til Aveny-T’s succes med at hente fondsmidler hjem til både anlæg og forestillinger …

Jon Stephensen

Teaterdirektør, Aveny-T

« Tak for fundraising med at skaffe millioner til vores byggeri, som ikke ville være blevet så ambitiøst uden jeres hjælp …

Eva Ormstrup

Centerchef, Odsherred Kommune

Kontakt os

Er du i tvivl om hvor du skal starte? – Lad os hjælpe dig igang.