Askov Højskole

Opgave: Byggeri af ny elevfløj
Bevilling: 20.000.000 kr.

Om projektet

Etablering af en ny elevfløj, Ny Rolighed, på Askov Højskole markerer 150-året for skolens grundlæggelse og danner ramme om et moderne, autentisk fællesskab.

Donationen til projektet kommer fra A.P. Møller Fonden og betyder, at Askov Højskole har fået en elevfløj, der fuldt ud lever op til unges behov for at agere i forskellige slags fællesskaber inklusive de digitale. Her er plads til 28 hovedfagselever i otte dobbelte rum og 12 enkeltpersoners rum. Som noget særligt har eleverne været med til at bestemme indretningen af værelserne ud fra deres ønsker og behov.

Askov Højskole er grundlagt i 1865 som en videreførelse af Danmarks første højskole, Rødding Højskole, og er som en af landets mest traditionsrige regnet for et flagskib inden for den danske højskolebevægelse.

« En stor tak for et meget veludført arbejde i forbindelse med at rejse midler til Ny Rolighed – vores nye elevfløj. Vi har oplevet samarbejdet med Fundraiseren som yderst positivt fra start til slut.

Bjarne Bundsgaard Nielsen

Forretningsfører, Askov Højskole

Vi har hjulpet disse udvalgte virksomheder

Sæby Spektrum

Sæby Spektrum

Etablering af Sæby Spektrum 2.500.000 kr.
Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen Aarhus

Fremtidens Arkitektskole 26.000.000 kr.
Haslev Idrætsefterskole

Haslev Idrætsefterskole

Etablering af ny samlingshal 6.500.000 kr.

« Fundraiseren er en betydelig grund til Aveny-T’s succes med at hente fondsmidler hjem til både anlæg og forestillinger …

Jon Stephensen

Teaterdirektør, Aveny-T

« Tak for fundraising med at skaffe millioner til vores byggeri, som ikke ville være blevet så ambitiøst uden jeres hjælp …

Eva Ormstrup

Centerchef, Odsherred Kommune

Kontakt os

Er du i tvivl om hvor du skal starte? – Lad os hjælpe dig igang.