Danish Export Association

Opgave: Etablering af Dansk Eksport Academy
Bevilling: 21.500.000 kr.

Om projektet

Danish Export Association etablerer Danmarks første og eneste eksportakademi, Danish Export Academy, der skal understøtte danske eksportvirksomheder og sikre endnu mere eksport. Der er ikke noget lignende i Danmark og ambitionen er at gøre Danish Export Academy til et nationalt videns- og uddannelsescenter for eksport og internationalisering.

Det skal ske i den 665 kvadratmeter store arkitekttegnede bygning i forbindelse med Danish Export Associations hovedkontor, Eksportens Hus, i Lysbro. Bygningen rummer konferencesal, møde- og undervisningslokaler samt webinarstudie med moderne digitalt udstyr, der skal understøtte de danske eksportvirksomheders internationale salg.
Kun seks procent af de danske virksomheder eksporterer, så der er et enormt potentiale for at øge den danske eksport og dermed øge velstanden og velfærden i Danmark.

« Fundraiseren var en kompetent og erfaren samarbejdspartner for os i arbejdet med at realisere og finde finansieringen til Danish Export Academy. Arbejdet omfattede både udarbejdelsen af en fundraising strategi og konkret ansøgningsarbejde med at skræddersy ansøgninger til de respektive fondes formål. Vi er meget glade for samarbejdet og resultatet.

Sebastian Schwarz

Head of Academy, Danish Export Association

Vi har hjulpet disse udvalgte virksomheder

Sæby Spektrum

Sæby Spektrum

Etablering af Sæby Spektrum 2.500.000 kr.
Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen Aarhus

Fremtidens Arkitektskole 26.000.000 kr.
Haslev Idrætsefterskole

Haslev Idrætsefterskole

Etablering af ny samlingshal 6.500.000 kr.

« Fundraiseren er en betydelig grund til Aveny-T’s succes med at hente fondsmidler hjem til både anlæg og forestillinger …

Jon Stephensen

Teaterdirektør, Aveny-T

« Tak for fundraising med at skaffe millioner til vores byggeri, som ikke ville være blevet så ambitiøst uden jeres hjælp …

Eva Ormstrup

Centerchef, Odsherred Kommune

Kontakt os

Er du i tvivl om hvor du skal starte? – Lad os hjælpe dig igang.