Dansk Golf Union

Opgave: Sund med Golf
Bevilling: 1.115.000 kr.

Om projektet

Dansk Golf Union og Diabetesforeningen har længe haft et samarbejde omkring golf som tilbud til folk med type 2-diabetes. Nu skal golfens sundhedsmæssige potentiale frigøres til andre grupper med kronisk sygdom, da golf tilbyder en unik kombination af fysisk aktivitet, socialt samvær og naturoplevelser, som kan være utrolig værdifuld for kronisk syge.

Til formålet har Friluftsrådet bevilget 1.115.000 kr. til et to-årigt projekt, som skal bidrage til at flere kronisk syge, prøver kræfter med golf og oplever, hvordan det gavner deres sundhed og forbedrer livskvaliteten hos folk med kronisk sygdom.

« I DGU har vi samarbejdet med Fundraiseren siden projektidéen opstod i 2018. Jeg var selv på kursus hos Fundraiseren, som i sig selv førte til projektansættelse hos DGU der også deltog i kurset. Nu er vi i fuld gang med at gennemføre projektet i fuldt økonomisk omfang, hvilket ikke mindst skyldes kompetent sparring og rådgivning hos Fundraiseren. Tak!

Peter van Zanten

Projektkonsulent, Dansk Golf Union

Vi har hjulpet disse udvalgte virksomheder

Sæby Spektrum

Sæby Spektrum

Etablering af Sæby Spektrum 2.500.000 kr.
Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen Aarhus

Fremtidens Arkitektskole 26.000.000 kr.
Haslev Idrætsefterskole

Haslev Idrætsefterskole

Etablering af ny samlingshal 6.500.000 kr.

« Fundraiseren er en betydelig grund til Aveny-T’s succes med at hente fondsmidler hjem til både anlæg og forestillinger …

Jon Stephensen

Teaterdirektør, Aveny-T

« Tak for fundraising med at skaffe millioner til vores byggeri, som ikke ville være blevet så ambitiøst uden jeres hjælp …

Eva Ormstrup

Centerchef, Odsherred Kommune

Kontakt os

Er du i tvivl om hvor du skal starte? – Lad os hjælpe dig igang.