Dianalund B&U Kultur

Opgave: Nyt aktivitetsområde
Bevilling: 2.600.000 kr.

Om projektet

“På Banen – et aktivitetsområde for alle aldre” er en del af den kommunale helhedsplan i Sorø Kommune med visionen: Dianalund – en aktiv by med plads til mere! Målet var at skabe et levende og dynamisk aktivitetsområde med multifunktionelle faciliteter (multibane mv.) der byder på mangfoldige muligheder for børn, unge, voksne, seniorer og handicappede i Dianalund.

Projektet er støttet økonomisk af kommunen og møder bred opbakning fra byens indbyggere, skole, institutioner og ikke mindst mange idrætsforeninger.

Fundraiseren har været med hele vejen fra den tidlige identificering af fonde og puljer, og klæde på til dialog med disse, til udarbejdelse af støtteværdige fondsansøgninger.

« Det har været en lang og sej kamp at skaffe midler til det nye aktivitetsområde. Vi er glade for, at Fundraiseren har været med hele vejen og at vi i sidste ende kom i mål takket være en stor og en række mindre bevillinger. Tak for samarbejdet!

Projektgruppen

Dianalund B&U Kultur

Vi har hjulpet disse udvalgte virksomheder

Sæby Spektrum

Sæby Spektrum

Etablering af Sæby Spektrum 2.500.000 kr.
Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen Aarhus

Fremtidens Arkitektskole 26.000.000 kr.
Haslev Idrætsefterskole

Haslev Idrætsefterskole

Etablering af ny samlingshal 6.500.000 kr.

« Fundraiseren er en betydelig grund til Aveny-T’s succes med at hente fondsmidler hjem til både anlæg og forestillinger …

Jon Stephensen

Teaterdirektør, Aveny-T

« Tak for fundraising med at skaffe millioner til vores byggeri, som ikke ville være blevet så ambitiøst uden jeres hjælp …

Eva Ormstrup

Centerchef, Odsherred Kommune

Kontakt os

Er du i tvivl om hvor du skal starte? – Lad os hjælpe dig igang.