Forlaget Multivers

Opgave: Pølsevognens Fortællinger
Bevilling: 120.000 kr.

Om projektet

For snart 100 år siden rullede den første pølsevogn ud på gaden, og Danmarks nationale gadekøkken var født. Siden har pølsemænd serveret en ristet med det hele, når danskerne skulle stille den lille sult.

Pølsevognen, som vi kender den, er døende, og endnu har ingen beskrevet dette unikke klenodie i en bogudgivelse. Bogen er en hyldest til pølsevognens plads i danskernes kulinariske hjerter – med et omfangsrigt billedmateriale og interviews med forfattere, kokke, billedkunstnere, forskere og ikke mindst pølsemænd og -damer.

I et stærkt samarbejde med bogens forfattere, forlaget Multivers og Fundraiseren er bogen blevet færdiggjort og udgivet med eksterne midler.

« Fundraiseren har i samarbejdet bidraget til, at mange nu kan stå med en del af Danmarkshistorien i hånden. Deres viden om fonde er stor og har sikret, at vi søgte de rette steder og efter lang tid nu har fået støtte til udgivelsen.

Henrik Ditlev Leach Hansen

Projektansvarlig, Pølsevognens Fortællinger

Vi har hjulpet disse udvalgte virksomheder

Sæby Spektrum

Sæby Spektrum

Etablering af Sæby Spektrum 2.500.000 kr.
Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen Aarhus

Fremtidens Arkitektskole 26.000.000 kr.
Haslev Idrætsefterskole

Haslev Idrætsefterskole

Etablering af ny samlingshal 6.500.000 kr.

« Fundraiseren er en betydelig grund til Aveny-T’s succes med at hente fondsmidler hjem til både anlæg og forestillinger …

Jon Stephensen

Teaterdirektør, Aveny-T

« Tak for fundraising med at skaffe millioner til vores byggeri, som ikke ville være blevet så ambitiøst uden jeres hjælp …

Eva Ormstrup

Centerchef, Odsherred Kommune

Kontakt os

Er du i tvivl om hvor du skal starte? – Lad os hjælpe dig igang.