Korsør Biograf Teater

Opgave: Modernisering af Sal 1
Bevilling: 2.250.000 kr.

Om projektet

Korsør Biograf Teater har eksisteret siden 1908. På baggrund af dette årstal hænger der i biografens foyer et diplom fra Guinness World of Records. Dette fastslår, at Korsør Biograf Teater er intet mindre end verdens ældste fungerende biograf! For at sikre, at biografen også kan være kulturbærende de næste 100 år eksisterede der et stort behov for at modernisere hovedsalen.

Med støtte fra flere lokale fonde og Det Danske Filminstitut er hjertet i biografen, hovedsalen, været gennem en gennemgribende renovering med det altoverskyggende formål at opretholde den vigtige position som kulturbærer for både borgere og biografgængere i Korsør by og Slagelse Kommune som helhed. Moderniseringen har betydet, at der også er kommet øget tilgængelighed for især kørestolsbrugere, deres ledsagere, samt gangbesværede.

« Korsør Biograf Teater har for år tilbage selv stået for kontakt til fonde for at indsamle projektmidler. Det gik, men var bestemt ikke nogen let opgave for en frivillig forening. I dag hvor der er mange flere om buddet hos de forskellige fonde, gælder det om at være skarp og skille sig markant ud. Og lige netop der har Fundraiseren været en kæmpe hjælp for biografen. Udgiften til Fundraiseren har været alle pengene værd, vi har fået god vejledning og har gennem hele projektet, som har været en langvarig proces, haft mulighed for sparre med Dennis.

Charlotte Kaas

Bestyrelsesformand, Korsør Biograf Teater

Vi har hjulpet disse udvalgte virksomheder

Sæby Spektrum

Sæby Spektrum

Etablering af Sæby Spektrum 2.500.000 kr.
Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen Aarhus

Fremtidens Arkitektskole 26.000.000 kr.
Haslev Idrætsefterskole

Haslev Idrætsefterskole

Etablering af ny samlingshal 6.500.000 kr.

« Fundraiseren er en betydelig grund til Aveny-T’s succes med at hente fondsmidler hjem til både anlæg og forestillinger …

Jon Stephensen

Teaterdirektør, Aveny-T

« Tak for fundraising med at skaffe millioner til vores byggeri, som ikke ville være blevet så ambitiøst uden jeres hjælp …

Eva Ormstrup

Centerchef, Odsherred Kommune

Kontakt os

Er du i tvivl om hvor du skal starte? – Lad os hjælpe dig igang.