Kristrup Boldklub

Opgave: Aktivitetscenter Tirsdalen
Bevilling: 1.600.000 kr.

Om projektet

Kristrup Boldklub og en række lokale ildsjæle i det sydøstlige Randers gik sammen om at etablere Aktivitetscenter Tirsdalen som det første offentligt tilgængelige rekreative aktivitets- og samlingssted i det sydøstlige Randers.

Aktivitetscenteret er på cirka 11.000 kvadratmeter og rummer udover kunstgræsbane og opvarmningsområde en dobbelt petanquebane, streetbasket, en teqball-bord, en løbebane med elektronisk tidtagning, samt et socialt område med scene, møbler, bluetooth-anlæg og bordbænkesæt.

Allerede nu har de nye rammer skabt stor værdi for lokalområdets indbyggere, børnehaver, skoler og plejehjem såvel som for idrætsforeningen, som er vækstet 18% i medlemmer. er det en vigtig katalysator for sundhed, bevægelse og nye fællesskaber på tværs af alder, køn, kultur og handicap.

« Vores samarbejde med Fundraiseren har været afgørende for, at vi er kommet i mål med finansieringen. For os har det haft stor betydning at have en troværdig, fleksibel og dygtig partner med på hele rejsen. Fundraiseren har foruden ekspertise på fundraising også budt ind med hjælp til projektudvikling, dialog med kommune og sponsorer og afrapporteringen.

Hans Mogensen

Formand for Aktivitetscenter Tirsdalen Hovedformand for Kristrup Boldklub

Vi har hjulpet disse udvalgte virksomheder

Sæby Spektrum

Sæby Spektrum

Etablering af Sæby Spektrum 2.500.000 kr.
Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen Aarhus

Fremtidens Arkitektskole 26.000.000 kr.
Haslev Idrætsefterskole

Haslev Idrætsefterskole

Etablering af ny samlingshal 6.500.000 kr.

« Fundraiseren er en betydelig grund til Aveny-T’s succes med at hente fondsmidler hjem til både anlæg og forestillinger …

Jon Stephensen

Teaterdirektør, Aveny-T

« Tak for fundraising med at skaffe millioner til vores byggeri, som ikke ville være blevet så ambitiøst uden jeres hjælp …

Eva Ormstrup

Centerchef, Odsherred Kommune

Kontakt os

Er du i tvivl om hvor du skal starte? – Lad os hjælpe dig igang.