Skip links

Naturvidenskabernes Hus

Om projektet

Kunde: Naturvidenskabernes Hus, Bjerringbro

Opgave: Rumrejsen 2015 og Naturfagsmarathon

Bevilling: 8.000.000 kr.

Beskrivelse

Naturvidenskabernes Hus I Bjerringbro er et udviklings- og besøgscenter og et fyrtårn inden for anvendelsesorienteret undervisning og skole-virksomhedssamarbejde i Danmark med det mål at danske elever bliver mere interesserede i naturvidenskab og teknologi.

Fundraiseren har samarbejdet med Naturvidenskabernes siden 2013, hvor daværende direktør Nanna Seidelin henvendte sig for at få hjælp til at udvikle og styrke husets samlede fundraising-indsats. Det ambitiøse mål, som blev indfriet, var at skaffe 8 mio.kr. pr. år fordelt på forskellige projekter – herunder Rumrejsen 2015 med astronaut Andreas Mogensen, Naturfagsmarathon og Jet-net.

Siden vi indledte samarbejdet med Fundraiseren.dk er vores relationer til fondene blevet styrket, vi har nået vores økonomiske målsætning og vi er med til at realisere en række spændende projekter, som gør en reel forskel til gavn for danske elever og lærere. For os har samarbejdet med Fundraiseren.dk skabt utrolig stor værdi, og jeg klart kan anbefale til store såvel som mindre og afgrænsede opgaver.

Nanna Seidelin
Direktør, Naturvidenskabernes Hus