Naturvidenskabernes Hus

Opgave: Rumrejsen 2015 og Naturfagsmarathon
Bevilling: 8.000.000 kr.

Om projektet

Naturvidenskabernes Hus I Bjerringbro er et udviklings- og besøgscenter og et fyrtårn inden for anvendelsesorienteret undervisning og skole-virksomhedssamarbejde i Danmark med det mål at danske elever bliver mere interesserede i naturvidenskab og teknologi.

Fundraiseren har samarbejdet med Naturvidenskabernes siden 2013, hvor daværende direktør Nanna Seidelin henvendte sig for at få hjælp til at udvikle og styrke husets samlede fundraising-indsats. Det ambitiøse mål, som blev indfriet, var at skaffe 8 mio.kr. pr. år fordelt på forskellige projekter – herunder Rumrejsen 2015 med astronaut Andreas Mogensen, Naturfagsmarathon og Jet-net.

« Siden vi indledte samarbejdet med Fundraiseren.dk er vores relationer til fondene blevet styrket, vi har nået vores økonomiske målsætning og vi er med til at realisere en række spændende projekter, som gør en reel forskel til gavn for danske elever og lærere. For os har samarbejdet med Fundraiseren.dk skabt utrolig stor værdi, og jeg klart kan anbefale til store såvel som mindre og afgrænsede opgaver.

Nanna Seidelin

Direktør, Naturvidenskabernes Hus

Vi har hjulpet disse udvalgte virksomheder

Sæby Spektrum

Sæby Spektrum

Etablering af Sæby Spektrum 2.500.000 kr.
Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen Aarhus

Fremtidens Arkitektskole 26.000.000 kr.
Haslev Idrætsefterskole

Haslev Idrætsefterskole

Etablering af ny samlingshal 6.500.000 kr.

« Fundraiseren er en betydelig grund til Aveny-T’s succes med at hente fondsmidler hjem til både anlæg og forestillinger …

Jon Stephensen

Teaterdirektør, Aveny-T

« Tak for fundraising med at skaffe millioner til vores byggeri, som ikke ville være blevet så ambitiøst uden jeres hjælp …

Eva Ormstrup

Centerchef, Odsherred Kommune

Kontakt os

Er du i tvivl om hvor du skal starte? – Lad os hjælpe dig igang.