Odsherred Kommune

Opgave: BORREN – Højby Idræts- og Kulturcenter
Bevilling: 28.000.000 kr.

Om projektet

BORREN – Højby Idræts- og Kulturcenter er en ny multihal i et plan. Den består af en central sportshal, spejlsal, træningsrum, skydebane, mødelokale, springgrav, anretterkøkken, flere mødeområder, handicaptoilet og omklædning. Hallen er indrettet til almindelige idrætslige formål med gulvopstregning og diverse faste og mobile redskaber til gymnastik. Hallen har handicapadgang. Hallens foyer er udsmykket med billedkunstneren Arne Haugen Sørensens kunstrelief af Sankt Jørgen og dragen.

Mod skolen har keramiker Martin Nybo nedlagt fliser med fodaftryk fra lokale børn og borgere, hvortil fotograf Lars Wahl har fotograferet bidragsyderne, som herefter er lagret i en database.

« Tak for jeres indsats i at hjælpe med at skaffe de mange millioner til vores flotte byggeri, der ikke vill være blevet så ambitiøst uden Fundraiserens hjælp.

Eva Ormstrup

Centerchef, Kultur og Borger, Odsherred Kommune

Vi har hjulpet disse udvalgte virksomheder

Sæby Spektrum

Sæby Spektrum

Etablering af Sæby Spektrum 2.500.000 kr.
Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen Aarhus

Fremtidens Arkitektskole 26.000.000 kr.
Haslev Idrætsefterskole

Haslev Idrætsefterskole

Etablering af ny samlingshal 6.500.000 kr.

« Fundraiseren er en betydelig grund til Aveny-T’s succes med at hente fondsmidler hjem til både anlæg og forestillinger …

Jon Stephensen

Teaterdirektør, Aveny-T

« Tak for fundraising med at skaffe millioner til vores byggeri, som ikke ville være blevet så ambitiøst uden jeres hjælp …

Eva Ormstrup

Centerchef, Odsherred Kommune

Kontakt os

Er du i tvivl om hvor du skal starte? – Lad os hjælpe dig igang.