Ribe Fritidscenter

Opgave: Riplay- Ribe og Danmarks største legepark
Bevilling: 4.145.000 kr.

Om projektet

I Ribe ligger nu Nordeuropas længste enkeltstående legeunivers med en forhindringsbane på 107 meter. Universet er en del af Danmarks største legeplads, Riplay, der med 12.500 m2 folder sig ud foran Ribe Fritidscenter med et slaraffenland af leg, læring og aktivitet såvel som forskellige mødesteder og madpakkehuse. Anlægssummen var på ca. 13,5 mio.kr. med ca. 1/3 finansiering fra henholdsvis Esbjerg Kommune, fonde og lokale virksomheder/privatpersoner.

Nu kan børn og unge gå på opdagelse i Riberhus Slot, tage en tur i en af de 20 rutsjebaner, klatre op i Stormflodssøjlen, svæve som fuglene i Vadehavs-området, spise medbragt mad i Vikingehusene og derefter bestige Galgebakken. Aktiviteterne er omkranset af en 400 meter løbebane, som er bygget op af bæredygtige materialer af bl.a. 24.000 genanvendte sportssko.
FN’s verdensmål nr. 7 om bæredygtig energi bliver formidlet og indlagt i aktiviteter, hvor børnene blandt andet selv kan skabe energi til at få opladet mobiltelefonen.

« Vi har i projektet med etablering af Riplay haft meget stor gavn af samarbejdet med Rasmus fra Fundraiseren. Det havde afgørende betydning for os, at han dels lagde en klar strategi for fundraising indsatsen og for hvilke fonde, der skulle søges og dels at han løbende kunne rådgive om forskellige finansieringsformer.

Carsten Lund

Formand, Ribe Fritidscenter

Vi har hjulpet disse udvalgte virksomheder

Sæby Spektrum

Sæby Spektrum

Etablering af Sæby Spektrum 2.500.000 kr.
Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen Aarhus

Fremtidens Arkitektskole 26.000.000 kr.
Haslev Idrætsefterskole

Haslev Idrætsefterskole

Etablering af ny samlingshal 6.500.000 kr.

« Fundraiseren er en betydelig grund til Aveny-T’s succes med at hente fondsmidler hjem til både anlæg og forestillinger …

Jon Stephensen

Teaterdirektør, Aveny-T

« Tak for fundraising med at skaffe millioner til vores byggeri, som ikke ville være blevet så ambitiøst uden jeres hjælp …

Eva Ormstrup

Centerchef, Odsherred Kommune

Kontakt os

Er du i tvivl om hvor du skal starte? – Lad os hjælpe dig igang.