Teatret Aveny-T

Opgave: Etablering af Væksthuset / Det Ny Aveny-T
Bevilling: 10.000.000 kr.

Om projektet

Væksthuset / Det Ny Aveny-T er Frederiksbergs nye teater for den unge generation og vækstlaget. Et teater der tænker sig ind i en ny virkelighed og sprænger rammerne for at teater bare er det der foregår i salen. Forandringen er meget mere end blot en ny bygning.

Det Ny Aveny-T bliver Frederiksbergs nye teater for de unge og vækstlaget. Teatret vil netop rekruttere vækstlaget og iværksætterlyst direkte ind i forestillingerne. Aveny-T vil de unge – vil de unge og teatret. Teater til unge som de aldrig har oplevet teater før.

« Fundraiseren er en betydelig grund til Aveny-T’s fokus på og succes med at hente fondsmidler hjem til både anlæg og forestillinger. Vi har med Fundraiseren fået en professionel og faglig kompetent partner til den praktiske fundraising.

Jon Stephensen

Teaterdirektør, Aveny-T

Vi har hjulpet disse udvalgte virksomheder

Sæby Spektrum

Sæby Spektrum

Etablering af Sæby Spektrum 2.500.000 kr.
Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen Aarhus

Fremtidens Arkitektskole 26.000.000 kr.
Haslev Idrætsefterskole

Haslev Idrætsefterskole

Etablering af ny samlingshal 6.500.000 kr.

« Fundraiseren er en betydelig grund til Aveny-T’s succes med at hente fondsmidler hjem til både anlæg og forestillinger …

Jon Stephensen

Teaterdirektør, Aveny-T

« Tak for fundraising med at skaffe millioner til vores byggeri, som ikke ville være blevet så ambitiøst uden jeres hjælp …

Eva Ormstrup

Centerchef, Odsherred Kommune

Kontakt os

Er du i tvivl om hvor du skal starte? – Lad os hjælpe dig igang.