Skip links

Åbne dagskurser

Med et dagskursus i fundraising opnår du unik viden om, hvordan du kommer igennem nåleøjet hos fonde og puljer

De næste dagskurser i fundraising afholdes:

8. sept. i Valby / 29. sept. i Silkeborg

Dagskurset fokuserer på de 5 faser i fundraising processen (se figur forneden) og med et prioriteret fokus på praktisk fundraising. Det vil sige identificering af støttemuligheder og udarbejdelse af støtteværdige fondsansøgninger. Kurset er relevant både for dig, der aldrig har ansøgt fonde og puljer, men i høj grad også for den erfarne fundraiser som gerne vil have mere inspiration og nye vinkler på fundraising. Der kræves ikke forudgående kendskab til fundraising.
Afhængig af deltagerantal vil der i dagens løb være mulighed for konkret sparring og feedback på dit eget projekt. Kurset veksler mellem oplæg, øvelser og erfaringsudveksling. Der vil være mulighed for at fremsende spørgsmål før kurset, som du ønsker belyst på dagen.
Start tilmelding her

Dit udbytte

Dit vigtigste udbytte for dagen er afklaring i forhold til dit projekt. Vi garanterer, at du går fra dagskurset med en god forståelse for fundraising processen og med en klar handlingsplan for dit projekt – fra idé til færdig ansøgning.
DU FÅR OGSÅ
Hent kursusbeskrivelse her

Undervisningen

Dine undervisere på dagskursus i fundraising er Dennis Hørmann (t.v.) og Rasmus Munch (t.h.), som sammen etablerede Fundraiseren tilbage i 2010. Dennis er underviser i Valby og Rasmus er underviser i Silkeborg.

Tilsammen har Dennis og Rasmus undervist +6.000 kursister på alt fra åbne dagskurser til den ECTS-akrediterede Fundraising Manager uddannelse. De er begge forfattere til den populære Håndbog i fundraising, som er en anerkendt læringsbog der anvendes i flere fundraising-relaterede fag på danske uddannelsesinstitutioner. Det er din sikkerhed for, at undervisningen på dagskurserne er af høj kvalitet og at du får konstruktive svar på dine spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig på holdet!

Dennis Hørmann, Partner (Sjælland)
Rasmius Munch, Partner (Jylland og Fyn)

Tid og sted

VALBY
Torsdag d. 8. sept. 2020 kl. 9.00 – 16.00
Hotel- og Restaurantskolen

Vigerslev Allé 18, 2500 Valby

SILKEBORG

Torsdag d. 29. sept. 2020 kl. 9.00 – 16.00
KunstCentret Silkeborg Bad

Gjessøvej 40, 8600 Silkeborg

Se flere datoer under “Lokation” i tilmeldingsformularen.

Hold nu op hvor var det et godt fundraising kursus. Virkelig en øjenåbner og fantastisk at få et indblik i den ekspertise, som der ligger i at identificere og ansøge private fonde.

Charlotte Brault
Business Development Manager, Copenhagen Capacity

Et inspirerende og effektivt kursus, hvor vi kommer godt rundt om de skarpe og præcise formuleringer, der skal til, når der søges om fondsmidler. Værktøjskassen er fyldt godt op!

Lone Hartmann
Specialist, OUH Svendborg Sygehus

Agenda for dagskursus

Alle vores dagskurser tager udgangspunkt i de 5 faser i fundraising processen, som alle bliver gennemgået på dagen. Det er din sikkerhed for, at du ikke bare lærer at skrive den gode ansøgning, men også lærer at kigge kritisk på din egen idé og dine forudsætninger for at gennemføre projektet; at finde de rette fonde og puljer; at rette henvendelse til bidragsydere før, under og efter projektet og meget mere…

Det koster det

Et dagskursus i fundraising koster 3.000 kr. ekskl. moms. Prisen dækker en fuld kursusdag fra kl. 9-16 inkl. forplejning og et eksemplar af bestselleren Håndbog i Fundraising. Som en del af kurset får du også 3 mdr. adgang til Danmarks største fundraising portal, Fonde.dk. Tilmelding er bindende og ved afbud mindre end 2 uger før betales 50 % af deltagerprisen. Max. 15 deltagere pr. dagskursus.
Tilmeld dig

Tilmeld nyhedsbrev


Ja tak!

Jeg vil gerne tilmeldes Fundraiserens nyhedsbrev og modtage gratis råd om fundraising.