Vejviser til Legater
og Fonde 2024

Med den omfattende Vejviser til Legater og Fonde 2024 er det nemmere at orientere sig i fonds- og legatjunglen. Find det legat eller den fond, hvor du opfylder betingelserne, og søg målrettet. Håndbogen indeholder oplysninger om alle legater og fonde, der kan søges. Formålet for hvert legat er udførligt beskrevet og der er oplyst ansøgningsfrister; om der skal anvendes ansøgningsskema; hvor mange penge, der årligt uddeles, og meget mere. Vejviseren er inddelt i 12 emneområder. Altid med legatbestyrelsernes opdaterede oplysninger.

Vejviser til Legater og Fonde opdateres årligt i direkte dialog med de flere tusinde fonde og legater. Samarbejdet med fondsadministratorer og -direktører, advokater og fondsbestyrelsesmedlemmer har stået på i snart 4 årtier.

Vejviser til Legater og Fonde 2024 udkommer både som bog og som program – CD-ROM + USB nøgle – til installation på PC (og tidligere MAC udgaver). Vejviseren kan lånes på udvalgte biblioteker i Danmark. Du kan også bestille den via din lokale/online boghandler eller købe den her på siden ved at udfylde bestillingsformularen forneden. Faktura med 8 dages betalingsfrist fremsendes til den oplyste mail ved køb og legatprodukter afsendes ugentligt via PostNord eller kan afhentes på vores kontorer i Silkeborg eller Roskilde.

Bestil “Vejviser til Legater og Fonde 2024”

Så snart vi har kigget din bestilling igennem hører du fra os.