Legathåndbogen
Uddannelse 2024

Ønsker du et studieophold i udlandet eller et legat i Danmark? Så køb denne samlede fortegnelse over legater og fonde for uddannelsessøgende. Legathåndbogen Uddannelse 2024 indeholder en samlet og opdateret fortegnelse over alle søgbare legater og fonde for uddannelsessøgende. Der skelnes mellem legater med og uden ansøgningsfrist. Legater med frist er opstillet månedsvis, medens legater uden ansøgningsfrist er opstillet alfabetisk. Håndbogen indeholder også gode råd til ansøgningen og regler vedr. legaters indflydelse på skat og SU.

Legathåndbogen Uddannelse opdateres årligt i direkte dialog med de flere tusinde fonde og legater. Samarbejdet med fondsadministratorer og -direktører, advokater og fondsbestyrelsesmedlemmer har stået på i snart 4 årtier.

Legathåndbogen Uddannelse 2024 udkommer både som bog og som program – CD-ROM + USB nøgle – til installation på PC (og tidligere MAC udgaver). Legathåndbogen kan lånes på udvalgte biblioteker i Danmark eller via eReolen. Du kan også bestille den via din lokale/online boghandler eller købe den her på siden ved at udfylde bestillingsformularen forneden. Faktura med 8 dages betalingsfrist fremsendes til den oplyste mail ved køb og legatprodukter afsendes ugentligt via PostNord eller kan afhentes på vores kontorer i Silkeborg eller Roskilde.

Bestil “Legathåndbogen Uddannelse 2024”

Så snart vi har kigget din bestilling igennem hører du fra os.