Dagskurser i fundraising

Unik viden om den støtteværdige ansøgning kan være altafgørende, da fundraising-indsatsen allerede er blevet væsentlig skærpet blandt ansøgere i hele landet. Der er blevet mere rift om de mange tilgængelige midler fra fonde og puljer. Men det kræver både tid og ofte også egne bidrag at søge. Derfor er der i høj grad brug for en systematisk, praktisk og målrettet indsats. Men er du klædt på til at tage kampen op?

Åbent for tilmeldinger til fundraising dagskursus i september 2020

Fundraiseren har nu igen åbnet op for tilmeldinger til de populære dagskurser i fundraising, som finder sted:

  • Tirsdag d. 8. september i Valby
  • Tirsdag d. 29. september i Silkeborg

Formålet er at forbedre din mulighed for at få succes med fonds- og puljeansøgninger.

Indhold og form

Kurset fokuserer på en systematisk, praktisk og målrettet fundraising, herunder på fundraising processens forskellige faser, og er især målrettet dig, som allerede arbejder med eller ønsker at arbejde mere med ekstern finansiering i forbindelse med udviklingsprojekter – og dig som gerne vil have en mere praktisk tilgang til fundraising.

Kurset afholdes som et 1-dags intensivt kursus fra kl. 9.00-16.00. Om formiddagen får du en introduktion til fundraising. Vi kigger lidt nærmere på udviklingstendenser og trends samt giver indsigt i, hvordan støtteyder tænker. Over middag går vi tættere på, hvad du kan få støtte til og hvor, – herunder hvordan du kan skabe dig et overblik og finde vej i junglen af fonde og puljer (herunder introduktion til Danmarks største fundraising portal, Fonde.dk).

Vi gennemgår en konkret fundraising case, hvor vi tager “pulsen” på, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Dernæst kigger vi bl.a. nærmere på ansøgningsteknik, strategi, organisering og den nødvendige dialog med støtteyder.

Udbyttet ved deltagelse er bl.a.:

  • Opdateret viden om støttemuligheder – og hvordan du finder dem
  • Nyeste analyser og indsigt i det danske fonds- og puljemarked
  • Indsigt i udviklingstendenser og fremtidige indsatsområder
  • Indblik i hvordan støtteyder tænker og prioriterer ansøgninger
  • Værktøjer til skarp, praktisk og målrettet fundraising
  • Inspiration til organisering og professionalisering af fundraising

Dagskurset veksler mellem oplæg, øvelser og erfaringsudveksling. Der vil være mulighed for at fremsende spørgsmål før kurset, som du ønsker belyst og besvaret.

Interesseret?

Et dagskursus i fundraising koster 3.000 kr. ekskl. moms. Prisen dækker en fuld kursusdag fra kl. 9-16 inkl. forplejning og et eksemplar af bestselleren Håndbog i Fundraising. Som en del af kurset får du også 3 mdr. adgang til Danmarks største fundraising portal, Fonde.dk. Tilmelding er bindende og ved afbud mindre end 2 uger før betales 50 % af deltagerprisen.

Du kan læse mere om dagskurserne og tilmelde dig her >>

Andre nyheder