Fundraiseren og Fonde.dk på Fundraising Dag FYN

Torsdag den 15. september 2022 blev der afholdt Fundraising Dag FYN i Idrætscenter Midtfyn, hvor Byregion Fyn og de fynske kommuner inviterede foreninger, klubber, lokalråd, grupper, lokale ildsjæle og mange andre inden for kultur- og fritidsområdet på Fyn inden for.

Formålet med fundraising dagen var at støtte det fynske kultur- og fritidsliv til at blive endnu dygtigere til at skrue lokale projekter sammen og opnå succesfuld fundraising. Det blev en stor succes med ca. 500 deltagende, som på tværs deltog i oplæg, workshops og uformelle dialoger med repræsentanter blandt private fonde og konsulenter inden for branchen

Fundraiseren og Fonde.dk deltog både som oplægsholder og med en stand på dagen. Oplægget omhandlede en introduktion til Danmarks største fundraisingportal, Fonde.dk, hvor man kan søge blandt flere tusinde fonde og puljer og få adgang til en lang række fundraising værktøjer.

Imponerende ca. 200 håbefulde lokale ildsjæle havde tilmeldt sig oplægget fra Fonde.dk, hvor de fik en visuel demonstration af systemet – og dette med god grund…

Byregion Fyn har nemlig indgået et 3-årigt samarbejde med Fonde.dk, da de ved hvor vigtige fondsmidler er for kultur-, social- og fritidsområdet på Fyn. Derfor tilbyder Byregion Fyn og de fynske kommuner gratis adgang til Fonde.dk til det fynske foreningsliv på kultur-, social- og fritidsområdet.

Knap 1/3 af alle landets kommuner tilbyder deres foreningsliv gratis adgang til Fonde.dk via en storbrugerlicens, som ofte bliver solgt ind sammen med en fundraising workshop målrettet foreningslivet, hvor foreningerne lærer nemme og succesfulde tilgange til fundraising.

Andre nyheder